Verzorgende IG voor diverse wijk-teams

27-10-2016

Veranderingen in de zorg leiden tot een nieuwe aanpak en organisatie. Wij bereiden ons hier op voor door in de directe woonomgeving van cliënten onze diensten te bundelen en aan te bieden. Wij noemen dit wijkgericht werken. Heb jij hart voor de zorg en wil je deel uitmaken van deze nieuwe manier van werken?

Op zoek naar uitdagend én betekenisvol werk?
Voor verschillende wijkteams zijn wij op zoek naar Verzorgende IG (niveau 3).Voor zowel oproepbasis (0-uren) als min-max contract. Als Verzorgende IG draag je bij aan een zo optimaal mogelijke zorgverlening bij de cliënten thuis. Wij werken in een klein en persoonlijk team

Wat kan jij?
De baan vraagt veel van je, iedere situatie is immers anders. Behalve dat je de juiste opleiding hebt (verzorgende IG niveau 3) vinden we het vooral belangrijk wat jouw persoonlijke eigenschappen zijn. Je bent zelfstandig, niet bang beslissingen te nemen, je bent flexibel genoeg om in te spelen op verschillende situaties en daarnaast functioneer je ook goed in een team. Daarnaast ben je in het bezit van een auto of scooter.


Wat krijg jij daarvoor terug?
Om te beginnen: Cliënten die altijd naar je komst uit kijken. Jij helpt hen om op de plek te blijven waar zij het liefst willen zijn: in hun eigen huis. Dat is waardevol. En wat jou betreft: een plek in een team gemotiveerde collega’s, goede arbeidsvoorwaarden, we vergoeden je de reiskosten die je maakt en het salaris is conform CAO. Het betreft een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging.

Heb je nog vragen of wil je weten wat werken in de thuiszorg zo leuk maakt?
Bel dan met teamcoach Judith Rolie, teamcoach, op telefoonnummer 072 – 5400400.

Voel jij je aangesproken?
En zou je graag werken in ons team, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur dan zo spoedig mogelijk een motivatiebrief met je CV per email aan eenbaan@magentazorg.nl


terug naar het overzicht
Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print