Ben jij de teamcoach die wij zoeken; die met enthousiasme, aandacht & respect, helder analyserend & ondernemend, een team kan coachen.

30-03-2017

Voor onze locaties dagbesteding zijn wij op zoek naar een collega in de functie: Teamcoach. Met aandachtsgebied Dagbesteding voor 32 uur per week.

Teams Dagbesteding

Actiezorg is volop in beweging. We richten onze manier van werken nog beter in. Je werkt
als teamcoach samen met andere teamcoaches, met medewerkers dagbesteding, planners en externen (casemanagers dementie, Wmo consulenten gemeente, collega dagbestedingen). Jouw doel is onze cliënten excellente zorg te bieden in de vorm van dagbesteding activiteiten die bijdragen aan een actief en sociaal leven en die cliënten in staat stelt langer zelfstandig te blijven wonen in de eigen woonomgeving.

De dienstverlening van Actiezorg omvat:


Verzorging & Verpleging
Cliënten ontvangen thuiszorg (verpleging en verzorging) om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Dagbesteding
Aan thuiswonende cliënten worden activiteiten aangeboden die bijdragen aan een actief en sociaal leven, zoals creatieve en bewegingsactiviteiten.


Begeleiding
Bij cliënten thuis worden handvatten geboden met als doel de zelfredzaamheid van de cliënt te behouden en/of vergroten.

Hulp bij het huishouden / thuisondersteuning
Aan cliënten die niet onder eigen regie hun huishouden op orde kunnen houden wordt na indicatie door de gemeente hulp bij het huishouden of thuisondersteuning aangeboden.

De functie:

Je geeft leiding aan onze locaties Dagbesteding in de gemeentes Heerhugowaard, Langedijk, Alkmaar en Bergen. Het betreft in totaal 6 locaties. In de loop van dit jaar worden dat 4 locaties. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van excellente zorg- en dienstverlening, het jaarplan van de locaties en het toegewezen budget. Je coacht de teams naar zelforganiserende teams die eigenaarschap en ondernemerschap vanzelfsprekend (gaan) vinden. Het kostendekkend krijgen van het vervoer dagbesteding door te gaan rijden met eigen busjes en vrijwillige chauffeurs, het moderniseren en uitbreiden van aangeboden programma’s en het samenvoegen van 6 locaties naar 4 locaties zijn uitdagingen voor de nabije toekomst.

Wie zoeken wij?

- Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt werkervaring binnen de sector Verpleging en Verzorging en bij voorkeur met dagbesteding
- Je hebt kennis van de ouderenzorg en recente ontwikkelingen daarbinnen;
- Je bent sociaal vaardig en zorgvuldig;
- Je bent ondernemend
- Je bent analytisch sterk;
- Je hebt veranderkracht;
- Je bent duidelijk in wat je van medewerkers verwacht, en laat voorbeeldgedrag zien.
- Als je in dienst komt van Actiezorg wordt een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten voor de VOG worden door Actiezorg vergoed.

Vraag een compleet functie- en competentieprofiel aan bij eenbaan@magentazorg.nl

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een boeiende functie in een professionele werkomgeving met enthousiaste collega’s,
waarbij het leveren van excellente zorg en dienstverlening centraal staat. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT (FWG 55).

Het betreft een tijdelijke aanstelling, voor de duur van 12 maanden. Na gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Na de aanstelling neem je deel aan het ontwikkeltraject/ MD programma welke voor de teamcoaches wordt ontwikkeld.

Een geschiktheidsassessment maakt onderdeel uit van de wervingsprocedure.

Informeren & Reageren:

Mocht je na het lezen van het profiel vragen hebben, neem dan contact op met Dirk Hoppenbrouwer, wijkmanager a.i., op telefoonnummer 06 41241106.

Heb je interesse? Solliciteer dan direct en mail je reactie, voorzien van CV en motivatiebrief, naar eenbaan@magentazorg.nl o.v.v. vacaturenummer AZ023/17.
Jouw sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 7 april 2017.

Deze vacature wordt intern en extern gelijktijdig uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


terug naar het overzicht
Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print