Werken en leren

  • Ik kom bij zoveel verschillende mensen thuis. Elke dag ga ik weer met plezier!

Waarom jij bij ons wilt werken!

“Ik houd van de speciale sfeer, ook op mijn werk. Ik geniet van bijzondere en ontroerende momenten. Zoals van het blije gezicht van mevrouw De Haan, als ik bij haar aanbel. Ze ziet op tegen de kerstdagen en mijn bezoek is een welkome afwisseling. Dan weet je waarvoor je het doet.”

"De zorg is echt iets voor mij"

Dominique is ooit begonnen als vakantiekracht in de thuiszorg bij Actiezorg. Dat beviel haar zo goed dat ze is gebleven. Nu volgt ze bij Magentazorg de opleiding tot verzorgende IG. "De zorg is echt iets voor mij. Warm en liefdevol werk". Bekijk de clip voor haar verhaal.

Professionele werkomgeving

Vanuit ons eigen opleidingscentrum MagentAcademy worden bij- en nascholingsactiviteiten voor onze medewerkers georganiseerd waardoor alle medewerkers bevoegd en bekwaam zijn. Actiezorg heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, zo ben je verzekerd van een professionele werkomgeving.

Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor onze organisatie. Met name binnen Magentazorg is er altijd wel een vrijwilligersfunctie die bij u past. Met uw persoonlijke aandacht en hulp bij activiteiten draagt u in grote mate bij aan het welzijn van de bewoners. U bent dan ook een grote aanvulling op het werk van onze professionele krachten. De bewoners zijn in ieder geval erg blij met extra hulp bij alle activiteiten. En wie weet, leert u zelf weer meer door dit werk.

Lees meer over vrijwilligerswerk en doe mee!

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print