Verpleging en verzorging

 • Ik voel me de ene dag beter dan de andere. Fijn dat het Thuisteam hier rekening mee houdt.

 • Eén aanspreekpunt

  Eén aanspreekpunt in het Thuisteam
  Betrokken en deskundige medewerkers
  Werkt nauw samen met Behandelzorg en Magentazorg
  Specialist in zorg voor mensen met dementie
  24 uur per dag zorg

Verpleging en verzorging door Actiezorg

Wij helpen u om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Wij ondersteunen u bijvoorbeeld met persoonlijke verzorging en/of verpleging, reiken medicatie aan en geven u advies over hulpmiddelen.

Waarom onze zorg?
Al 26 jaar lang zijn we een betrouwbare speler op het gebied van thuiszorg. Wij werken met ervaren teams die graag met u meedenken. Onze teams staan voor u klaar en houden bij het inplannen van bezoeken rekening met uw wensen en behoeftes. Dat is wat ons onderscheidt.

Kosten
De kosten van verpleging en verzorging door ons worden vergoed door uw zorgverzekering. De wijkverpleegkundige regelt dit met uw zorgverzekering. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met een van de teamcoaches, Dita Beckman (06-22 94 96 97) of Judith Rolie (06-12 23 47 24).

Verpleging en verzorging aanvragen

Wilt u zorg ontvangen van Actiezorg? Neem dan contact op met het Servicecentrum van Magentazorg/Actiezorg via telefoonnummer (072) 575 31 30. Het Servicecentrum zal u doorverwijzen naar de wijkverpleegkundige in uw wijk. De wijkverpleegkundige maakt met u een afspraak en komt langs om te kijken welke zorg u nodig heeft.

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print