Evelyn Lindeman versterkt per 1 maart 2018 de raad van bestuur

04-03-2018

De afgelopen twee jaar hebben voor Magentazorg in het teken gestaan van het op orde brengen en opnieuw structureren van de organisatie. Er ligt een fundament waardoor Magentazorg vol vertrouwen de toekomst in gaat. Ook is er een (bijna voltallig) stevig directieteam, dat vol enthousiasme aan het nieuwe Magentazorg werkt.

Jeltje Schraverus: “Ik stel vast dat het reorganisatieproces nu ten einde loopt, mijn opdracht klaar is en dat er een nieuwe fase aanbreekt. Het is dus tijd voor mij om een stapje terug te doen en geleidelijk het stokje over te dragen”.
De raad van toezicht is vol waardering over hetgeen onder leiding van Jeltje tot stand is gebracht. Tegelijkertijd deelt de raad van toezicht haar mening dat de periode die nu aanbreekt een leiderschap vraagt dat niet belast is met de moeilijke en soms pijnlijke keuzes, die de afgelopen jaren gemaakt moesten worden. Het besluit van mevrouw Schraverus mag echter niet leiden tot stagnatie van het ingezette proces. Er is behoefte aan continuïteit en verder bouwen aan het nieuwe Magentazorg. Daarom is besloten om voor de komende maanden de raad van bestuur uit te breiden met een tweede lid in de persoon van mevrouw Evelyn Lindeman.
Evelyn Lindeman heeft ruime ervaring opgedaan in directie- en bestuurlijke functies zowel binnen als buiten de zorg. Als kwartiermaker Behandelzorg kent zij de organisatie goed en zij is vol enthousiasme voor deze opdracht: ‘Ik popel om samen met alle collega’s verder te gaan met het proces dat door Jeltje is ingezet. De komende periode gaan wij samen de puntjes op de i zetten”.


Foto's


terug naar het overzicht
Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print