Nieuws

`]]

Informatie over autismehulpverlening via website www.autismenh.nl vernieuwd

10-04-2018

De website over autisme in de regio Noord-Holland: www.autismenh.nl is vernieuwd. Op de website vinden bezoekers informatie over autisme en welke behandelingen en hulp er beschikbaar zijn. Op de website is de informatie over autisme ingedeeld in vier verschillende leeftijdscategorieën.

Lees verder

Leren leven met de gevolgen van Parkinson... hoe doe je dat?

04-07-2016

Magentazorg start donderdag 9 september 2016 weer met een cursus om het welzijn van mensen met de ziekte van Parkinson te verhogen. Het zogeheten Patiënt Partner Educatie Programma (PPEP) leert deelnemers, patiënt en partner, beter om te gaan met de gevolgen van de ziekte van Parkinson. De cursus is er met name op gericht om psychische en sociale problemen te verminderen.

Lees verder

Actiezorg ondertekent convenant Medicatieveiligheid

15-06-2015

Op woensdag 10 juni ondertekenden 25 organisaties het convenant ‘Medicatieveiligheid in de thuissituatie in de regio Noord-Holland Noord’. Een belangrijke stap richting de juiste voorschrijving, aflevering en gebruik van geneesmiddelen in de thuissituatie. Het convenant is tot stand gekomen door intensieve samenwerking van apothekers, huisartsen en thuiszorgorganisaties.

Lees verder

Hoe voelt het om autisme te hebben?

17-03-2015

Kom zelf beleven hoe het is om autisme te hebben. Op woensdag 1 april a.s. kunt u van 13.00 tot 17.00 uur tijdens een informatiemarkt en workshops beleven wat het betekent om zelf autisme te hebben. Van 28 maart tot en met 4 april is het nationale Autismeweek. Dit jaar is het thema ‘Autisme is niet te genezen, onbegrip gelukkig wel!’. Iedereen die in zijn of haar omgeving te maken heeft met autisme of meer wil weten hierover is van harte welkom. De locatie is ’t Wijkhuis in Den Helder, Texelstroomlaan 5.

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print