Koop voordelig huishoudelijke hulp in met de dienstenvoucher

26-10-2015

Koop zelf uw huishoudelijke hulp in voor slechts €7,50 per uur! Dat kan in de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk met de nieuwe dienstenvouchers. Met een hoge korting op het uurtarief, wil de gemeente inwoners stimuleren om eventueel benodigde huishoudelijke hulp zelf in te kopen. Deze vouchers kunt u vervolgens gebruiken om de huishoudelijke hulp in te schakelen van Actiezorg.

Tot 1 januari 2016 kunt u maximaal 2 uur per week huishoudelijke hulp inkopen voor het voordelige bedrag van €7,50 per uur. Het werken met dienstenvouchers is een tijdelijke maatregel, en het lage uurtarief is alleen ter introductie. Na 1 januari 2016 gaat het uurtarief omhoog, al blijft de korting aanzienlijk. De vouchers die u nu al bestelt, blijven wel geldig tot 1 januari 2017, de vermoedelijke einddatum van de maatregel.

Voor wie is de dienstenvoucher? Waar kan ik de dienstenvoucher aan besteden? Hoe en hoeveel kan ik bestellen? Bekijk voor meer informatie de flyer van de gemeente of kijk op de website van de gemeente Heerhugowaard:

http://www.heerhugowaard.nl/inwoners/zorg-welzijn/wmo/dienstenvoucher/.


Downloads


terug naar het overzicht
Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print